Επιστρέψαμε από τις θάλασσες, φορέσαμε τις πρώτες λεπτές καπαρντίνες και αρχίζουμε να μπαίνουμε ξανά στην καθημερινότητα του πολλά υποσχόμενου φθινοπώρου.

Ως μαμά αγοριού, πάντα ψάχνω κάτι πολύ.. κοριτσίστικο να κάνω, όταν θα συναντήσω μια ή και περισσότερες φίλες μου. Ψάχνω κάτι που να με κάνει να ξεφύγω και να ταξιδέψω, έστω για λίγο, όσο κρατάει μια βόλτα.

Έπεσε το βλέμμα μου λοιπόν πάνω σε λουλουδιασμένες φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα και η ρομαντική μου πλευρά (που συνήθως κοιμάται).. ξύπνησε!

Το ραντεβού μας κλείστηκε, για περπάτημα στο πολύβουο Μοναστηράκι και στον πεζόδρομο της Αγοράς όπου ένα υπέροχο, καινούριο καφέ ξεμύτησε στην οδό Αγίου Φιλίππου, στον αριθμό 11 και λέγεται Elysian Athens. Ακολουθεί διακοσμητικά ένα πολύ πετυχημένο μοτίβο που συναντάμε στο εξωτερικό και είναι το εξής πολύ απλό: άνοιξη παντού! Λουλούδια στους τοίχους, ροζ και παστέλ αποχρώσεις στα έπιπλα και είμαστε έτοιμες για μια άκρως γυναικεία συνάντηση. Πολύ όμορφο, αλλά και νόστιμο, το Red Velvet Cake, ζεστός και ποιοτικός ο Latte ενώ άκρως εντυπωσιακός ήταν και ο ροζ καφές με απαραίτητη, φυσικά, την καρδούλα από πάνω.

Ο λογαριασμός του Elysian Athens στο Instagram (@ElysianAthens) είναι αρκετός για να σας κάνει να θελήσετε να πάτε και..να ξαναπάτε. Εμείς πάντως κλείσαμε το επόμενο ραντεβού για να δοκιμάσουμε τα ευφάνταστα coctails που περιέχει ο κατάλογος!

Τέλος, μια όμορφη πρόταση είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να περπατήσετε στην μοναδική Αρχαία Αγορά, που από την 1η Νοεμβρίου έχει μπει σε χειμερινό ωράριο, είναι ανοιχτή από τις 8.00 έως τις 15.00 το μεσημέρι καθημερινά και με εισιτήριο που ξεκινά από τα 4 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Αγορά και το Μουσείο καλέστε στο 2103210185.

Η Αθήνα μας είναι όμορφη! Ας την χαρούμε! Καλό φθινόπωρο!

SHARE THIS ARTICLE