Άλλο ένα εντυπωσιακό Blond Event που διοργάνωσε η Εύη Φέτση και το Blond Confusion της, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στο Electra Metropolis Athens και μας εισήγαγε πλέον για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο κλίμα της εποχής.

Ανυπομονούσα να φτάσω στο The Library Bistro του Ξενοδοχείου, όπου ήταν και το προκαθορισμένο μας ραντεβού, γιατί ήξερα πως σίγουρα θα περάσω καλά αφού πέρα των άλλων θα συναντούσα τις φίλες μου ανάμεσα σε ακόμα 70 περίπου γυναίκες και θα είχαμε ένα μεσημέρι αφιερωμένο στους εαυτούς μας!

Μαζί με την σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια της εταιρίας Paja Toquilla, Άσπα Ξυδάκη
Γιάννα Σπηλιοπούλου, Λένια Σπηλιοπούλου, Εύη Φέτση

Με μια πρώτη ματιά όλα ήταν στην εντέλεια. Στο γοητευτικό lobby, με το εντυπωσιακό εικαστικό του Αλέκου Φασιανού, είχε ήδη στηθεί ο μπουφές δίπλα στο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα κόκκινα φωτάκια και οι όμορφες και καλοντυμένες παρουσίες των γυναικών κατέφθαναν η μια μετά την άλλη. Στην είσοδο του The Library Bistro μας υποδεχόταν η Εύη Φέτση με την χαρακτηριστική της θέρμη ενώ στο ίδιο σημείο καθόταν, σε ένα κομψότατη τραπέζι που ταίριαζε στο ύφος της ημέρας, η ταλαντούχα καλλιγράφος Λένα Σεπτέμβρη και έγραφε με ροζ μελάνι τα ονόματα των καλεσμένων πάνω στα καπάκια λευκών κουτιών που θα φιλοξενούσαν τα δώρα που θα παίρναμε όλες μαζί μας φεύγοντας

Η ταλαντούχα καλλιγράφος, Λένα Σεπτέμβρη, επί το έργον

Πιστεύω πως ένα από τα πιο δυνατά σημεία του συγκεκριμένου event ήταν η διακόσμηση και το εορταστικό αrt de la table που είχε επιμεληθεί ο ταλαντούχος Μάρκος Μαχαιρόπουλος ή αλλιώς MRCO δημιουργώντας μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Ξεκινήσαμε λοιπόν, με ένα ποτήρι απολαυστικό παγωμένο αφρώδες Martini Rose σερβιρισμένο με φρέσκα βατόμουρα που τόνιζαν το σομόν του χρώμα αλλά και το έντονο αρωματικό μπουκέτο από αρώματα λουλουδιών και φρούτων, όπως τριαντάφυλλο, άγριας φράουλας αλλά και μιας νότας μαύρου πιπεριού. Όταν πλέον γέμισαν τα τραπέζια, ο ευγενέστατος Maître de Salle και η ομάδα του μας οδήγησαν στον πλούσιο μπουφέ που επιμελήθηκαν οι Executive Chef Σάκης Βενέτης και ο Chef de Cuisine Χάρης Ζευγούλης από όπου ξεχώρισα τη χειμωνιάτικη σούπα κολοκύθας με πικραμύγδαλο, το croque monsieur, τις γαρίδες σε τραγανή κρούστα με μάνγκο τσίλι αλλά και τα περαστά vegetarian bao buns και burgers.

Τα δώρα με τα οποία έφυγα από το Blond Event

Το υπέροχο art de la table

Όμως δεν σας κρύβω πως την παράσταση έκλεψε ο εντυπωσιακός μπουφές με τα γλυκά από τον Chef Pâtissier Βαγγέλη Αλούπη ο οποίος είχε φροντίσει όλες οι μικρές γλυκές δημιουργίες του να έχουν χριστουγεννιάτικα σχήματα. Λάτρεψα τον μικρό χιονάνθρωπο από mousse καρύδας με κρέμα φρούτα του πάθους και compote μάνγκο μπανάνα. Ενώ τα γλυκά συνόδευσε ένα γευστικά έντονο και ελαφρά αρωματικό, με απαλές νότες σταφυλιού, αχλαδιού και μπριός Martini Asti, που παράγεται στην περιοχή του Piemonte όπου γεννήθηκε και η ιταλική παράδοση των Spumante.

Οι γλυκές δημιουργίες του Chef Pâtissier, Βαγγέλη Αλλούπη

Προς το τέλος, έγιναν και οι κληρώσεις με τα πολυπόθητα δώρα που συνηθίζονται σε όλα τα Βlond Events. Αυτή τη φορά ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις τέσσερις τυχερές και μάλιστα κέρδισα ένα Wide Brim Hat που είναι το ultra-fashion χειμωνιάτικο καπέλο από την χειμερινή συλλογή της εταιρίας Paja Toquilla που ανήκει στην Άσπα Ξυδάκη, το οποίο είχα βάλει στο μάτι από την αρχή.

Και κάπως έτσι, χαρούμενες και ευχαριστημένες αλλά και με το γούρι της Λίανας Βουράκη για το 2020 στα χέρια, αποχαιρετηθήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τα επόμενα λαχταριστά Blond Events που θα έρθουν με τη νέα χρονιά.

SHARE THIS ARTICLE